Daugiau prekių.
Prekių nerasta

KONTAKTŲ VALIKLIS K2 SPRAY 400ML.

Kontaktų valiklis skirtas naudoti ant: laidų, saugiklių, jungiklių, starterių. Apsaugo nuo įtampos praradimų, svyravimų, palengvina prietaisų startą, prailgina elektrinių sistemų tarnavimą. Tinkamas naudoti ant tokių jautrių dalių kaip: diodai, įvairioms elektrinėms grandims, kompiuterio dalims ir pan. Prienmonė tinkama naudoti ant lakuotų kabelių ir ričių. Ši priemonė netirpdo dervos. Priemonė apsaugo paviršių nuo korozijos ir oksidacijos. Ideali priemonė naudoti ant paviršių neišmontuojant. Greitai džiūstanti priemonė.



Skaityti daugiauShow less
Kaina 4,50 € (su PVM)
Išparduota
Prekės kodas:
10125
Aprašymas

Naudojimas: Prieš naudojant įsitikinkite, kad elektrinis prietaisas yra išjungtas iš mainimo lizdo. Paviršius turi būti švarus ir nuriebalintas. Prieš naudojant gerai sukratykite priemonę. Purškite ant norimo paviršiaus. Šiek tiek palaukite kol priemonė išgaruos. Švelniai nuvalykite esančius nešvarumus. Reikalui esant pakartokite procedūrą.

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
10125
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Nuoroda: 9247
Kaina 4,20 € (su PVM)
Produktas užtikrina intensyvų koncentruotą oro srautą į nepasiekiamas vietas. Puikiai pašalina dulkes nuo įvairių elementų, net ir iš labiausiai nepasiekiamų, ypač ten, kur negalima naudoti šlapio ar tirpiklio valymo...

Meniu

MENIU