Daugiau prekių.
Prekių nerasta

IP kamera WiFi 4.0 MP suderinama su Android,valdoma telefonu

Nuotoliniu būdu valdoma IP stebėjimo kamera

-Windows

- Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis

- Dieninis ir naktinis režimai

- Nuotolinis valdymas  (Horizontaliai: 350 laipsnių, vertikaliai 90 laipsnių)

- Judesio daviklis/Aliarmas

Palaiko micro SD iki 128GB (micro SD kortelė į komplektą neįeina)

1 / 2,7 "CMOS vaizdo jutiklis H.265 Dvigubo srauto vaizdo glaudinimas Rezoliucija 4,0 MP 2560x1440 @ 12 fps 3,6 mm objektyvas Žiūrėjimo kampas Horizontalus: 120 ° Vertikaliai: 38 ° Naktinis režimas Taip (dvigubas filtras, IR pjovimas, 18 SMD šviesos diodų)

Skaityti daugiauShow less
Specialus pasiūlymas
Kaina 78,00 € (su PVM) 88,00 €
Prekių liko nedaug!
Prekės kodas:
KAM28
Aprašymas

Šiais laikais vien fotoaparato buvimas nėra pakankamas. Nuolat besivystanti išmaniųjų namų technologija leidžia pasirinkti namų apsaugos galimybes, kurių prieš kelerius metus buvo neįmanoma. Išmaniojo telefono savininkas gali aktyviai bendrauti su kamera, prijungta prie belaidžio tinklo iš bet kurios Žemės vietos. Dėka specialios IPC360 programos (QR kodas vadove) vartotojas gali suporuoti fotoaparatą su savo paskyra ir bet kada prie jos prisijungti. Programa leidžia peržiūrėti tiesioginį vaizdą ir prieigą prie įmontuoto mikrofono bei garsiakalbio. Du prisijungimo variantai „LTC KAM28“ yra kamera, veikianti kartu su internetu per „Wi-Fi“ arba „Ethernet“. Belaidė sąsaja yra patogus ir patikimas būdas prijungti mobiliuosius įrenginius prie interneto, nereikalaujant jokių kabelių. „KAM28“ atveju tereikia būti maršrutizatoriaus veikimo zonoje ir turėti prieigą prie maitinimo lizdo. Jei jums labiau patinka tradiciniai sprendimai ir turite galimybę prijungti fotoaparatą laidiniu būdu, tai leis padaryti įmontuotas Ethernet prievadas. Išorinė atmintis Be galimybės tiesiogiai žiūrėti kameros vaizdą, visi įrašai ir nuotraukos taip pat nuolat išsaugomi įrenginio atmintyje. KAM28 įrengtas „microSD“ kortelių lizdas, kurio dėka vartotojas nusprendžia dėl įrašymui skirto įrenginio talpos. Tokio sprendimo naudojimas taip pat leidžia lengvai atskirti įrašų failus nuo paties įrenginio, o tai būtų neįmanoma integruotos atminties atveju. Tai naudinga atkuriant įrašus kitame įrenginyje ir darant atsargines kopijas. Fotoaparatas palaiko iki 128 GB talpos „microSD“ korteles. Dvipusis bendravimas Įmontuotas garsiakalbis ir mikrofonas leidžia vartotojui aktyviai bendrauti su kamera naudojant tam skirtą programą. Mikrofono dėka vartotojas gali klausytis to, kas šiuo metu vyksta fotoaparato vietoje, o domofono funkcija leidžia perduoti balsą iš telefono tiesiai į kameros garsiakalbį. Tai leidžia kalbėtis su kuo nors kambaryje ar susidurti su nepageidaujamu asmeniu. Pranešimų sistema Bendravimas su kamera per programą reiškia, kad vartotojas visada žino, kas vyksta jo namuose, nesvarbu, kur jis bebūtų. Tačiau negalima tikėtis, kad įtarus grėsmę vartotojas turėtų nuolat tikrinti kameros vaizdą. Štai kodėl KAM28 buvo įrengta judesio aptikimo sistema, kurią įjungus, jūsų telefonas automatiškai išsiųs pranešimą. Kai kas nors pasirodys fotoaparato diapazone, jūs apie tai sužinosite pirmieji.

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
KAM28
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Nuoroda: SEC-CAM410
Kaina 57,63 € (su PVM)
• Image chip: 1/4" Sharp CCD• View angle: 65°• Light sensitivity: 0.8 LUX• Backlight compensation: Automatic• Electronic shutter: 1/50~1/100.000sec• S/N ratio: >48dB• White balance: Automatic• Gain: Automatic•...

Meniu

MENIU