Daugiau prekių.
Prekių nerasta

Sonoff belaidis 433MHz išmanusis sieninis jungiklis T2EU2C-RF 2 kanalų

Sieninis priklijuojamas jungiklis veikia kaip ir kiti įprasti šviesos jungikliai, tačiau suteikia galimybę valdyti lemputes per atstumą ir nereikia prijungti laidų prie šio jungiklio, tiesiog priklijuokite ar pritvirtinkite patogioje vietoje, kad galėtumėte naudoti. Su SONOFF T2EU-RF jungikliu galite valdyti kelias šviesas, ir kelis SONOFF nuotolinio valdymo pultus, skirtus valdyti šviesą. Be to, nuotolinio valdymo pultą galima naudoti jungiant su sieniniu jungikliu SONOFF T1,T2 ar T3 jungikliu, kad būtų galima valdyti šviesą iš kelių vietų. Jis taip pat naudojamas RFR2, RFR3, 4CHPROR3 ir SlampherR2, kuris suteikia dar vieną valdymo būdą, išskyrus programėlę nuotolinio valdymo pultą ir valdymą balsu.
Skaityti daugiauShow less
Kaina 6,20 € (su PVM)
Turime sandelyje
Prekės kodas:
T0EU2C-RF /M0802030010
Aprašymas

Valdymas per programėlę

Patogumui jungiklį galite valdyti naudodami eWeLink programėlę, kuri yra suderinama su Android arba iOS. Jungiklis taip pat palaiko balso funkciją naudojant „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Naudojant šį sprendimą, norint išjungti šviesą, net nereikia keltis nuo sofos. Jungiklis priima 433MHz RF protokolą, kuris yra suderinamas su daliniais Sonoff įrenginiais.

Tvarkaraščio funkcija

Sonoff jungiklis turi tvarkaraščio funkciją, pagal kurią galite nuspręsti, kada užges šviesa. T2EU2C taip pat veikia su Sonoff TX sieniniais jungikliais, kurie leidžia valdyti šviesą iš dviejų skirtingų padėčių be laidų. 

Modernus dizainas

Jungiklis yra paprasto dizaino, todėl tiks prie bet kokio modernaus interjero. Stiklo plokštė yra atspari įbrėžimams, o mygtukai šviečia mėlynai, kad būtų lengviau juos matyti naktį. Mygtukų ryškumas keičiasi priklausomai nuo šviesos kiekio patalpoje. Priklausomai nuo jūsų poreikių, Sonoff jungiklį galite montuoti 3 būdais. Galite, pavyzdžiui, priklijuoti prie sienos, prisukti prie sienos arba pritvirtinti prie savo stalo.

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
T0EU2C-RF /M0802030010
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

MENIU