Daugiau prekių.
Prekių nerasta

Sonoff išmanioji LED lemputė B05-BL-A60 RGB 806Lm RGB LED valdoma Wi-Fi Sonoff

Modelis: B05-B-A60 RGB

Spalvų temperatūra: 2700K-6500K

Galia: 9W

Gyvenimo trukmė: apie 10000 val

Pagrindo tipas: E27

Šviesos srautas: 806lm

Įvestis: 220 - 240V AC 50Hz

„Wi-Fi“: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Skaityti daugiauShow less
Kaina 9,90 € (su PVM)
Prekių liko nedaug!
Prekės kodas:
6920075776676
Aprašymas

Išmanioji LED lemputė Sonoff

„Sonoff“ lemputė ne tik apšvies jūsų kambarį, bet ir sukurs unikalią atmosferą ir klimatą. Įrenginys turi funkciją, skirtą ryškumui ir spalvų temperatūrai valdyti.

Energijos taupymas

Lyginant su tradicine kaitinamąja lempute, „Sonoff“ LED lemputė sunaudoja daug mažiau energijos, todėl jūsų sąskaita už elektrą sumažėja 90%. Be to, „Sonoff“ lemputė daugeliu atžvilgių yra naudingesnė nei standartinė kaitrinė lemputė. Skirtingai nuo įprastos lemputės, prietaisas turi valdymo balsu funkciją, todėl norint išjungti šviesą nereikia išlipti iš lovos. Be to, „Sonoff“ lemputė šviečia 16 milijonų spalvų, kurias galite pasirinkti priklausomai nuo progos, o tradicinė lemputė turi tik vieną spalvą.

Pakeiskite nuotaiką vienu prisilietimu

Naudodami „Sonoff“ programą galite pakeisti lemputės spalvą, pvz., geltoną spalvą skaitant ir violetinę vakarėlio metu. Tiesiog pasirinkite spalvą, atitinkančią jūsų nuotaiką, ir viskas. Mėgaukitės 16 milijonų spalvų su „Sonoff“ lempute.

Grupių kontrolė

Naudodami „Sonoff“ programą galite valdyti vieną lemputę arba sujungti jas į grupes ir valdyti visas iš karto. Nuo šiol vienu prisilietimu galite valdyti viso namo apšvietimą.

Balso kontrolė

Lemputė suderinama su „Google“ padėjėju ir „Alexa“. Savo balsu galite reguliuoti prietaiso spalvą ir ryškumą, tiesiog pasakykite, pavyzdžiui: „Alexa, perpus sumažink lemputės ryškumą.

Šviesa užsidegs, kai atidarysite duris

Lemputę galite suporuoti su „Sonoff DW2-Wi-Fi“ durų jutikliu, o lemputė automatiškai įsijungs, kai atidarysite duris.

Daugiau galimybių

Ar norite, kad prieš jūsų namus esanti lempa automatiškai įsijungtų jums grįžus iš darbo? Programėlė turi funkciją tokiai programai nustatyti, tad jei grįšite namo 17 val., Šviesa priešais namą įsijungs tuo metu, kai įeisite į terasą. Be to, lemputė suderinama su bet kokia lempa su E27 sriegiu.

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
6920075776676
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

MENIU