Daugiau prekių.
Prekių nerasta

Apsauginis kortelės dėklas "CardProtector"

Kortelės apsauginis dangtelis, skirtas proximity kortelėms.

Skaityti daugiauShow less
Kaina 2,60 € (su PVM)
Prekių liko nedaug!
Prekės kodas:
KAR1
Aprašymas

Kortelės apsauginis dangtelis, skirtas proximity kortelėms.
Ar žinote, kaip veikia "MasterCard Paypass" arba "Visa PayWave" artumo kortelės? Kortelės centre yra integruotas grandynas, kuris aktyvuojamas radijo bangomis (RFID technologija) ir siunčia informaciją, patvirtinančią sandorį mokėjimo terminalui. Viskas atrodo gerai, kol jūs suprasite, kad jūsų kortelė VISADA siųsti duomenis, ar mums tai patinka, ar ne, ir gavėjas duomenų neturi būti mokėjimo terminalą, bet pvz. Skenerio kurį vagis. Viskas, ką jums reikia padaryti, yra tai, kad vagis priartins jus prie skaitytojo, pvz., Parduotuvėje, skaito iš kortelės duomenis ir 50 PLN iš jūsų sąskaitos išnyks. Jei vagys paims mažesnę pinigų sumą, tikriausiai to net nepastebėsite.
Du žmonės su mobiliaisiais telefonais, kuriuose įrengta NFC artumo technologija, yra pakankamai. Vienas iš jų yra apsipirkimas, už kurį jis nemoka. Signalas iš terminalo siunčiamas į jo telefoną. Vietoj to, kad prisijungtumėte prie banko, telefonas jungia prie kito telefono, pavyzdžiui, vagis, kuris stovi šalia jūsų. Jis gauna duomenis iš telefono iš parduotuvės, siunčia jį į jūsų kortelę, gauna informaciją apie įgaliojimą ir siunčia jį atgal vagiui parduotuvėje. Vagis parduotuvėje įgalioja sandorį, paima prekes ir palieka. Visas procesas yra akimirksniu ir neatsiranda jokių takų. Be to, kad ką tik sumokėjote už ką nors apsipirkimą.

Žinoma, visa tai gali užkirsti kelią naudojant "CardProtector", kuris rodo kreditinę kortelę, dėl to neįmanoma siųsti jokios informacijos. Jei norite sumokėti, tiesiog ištraukite kortelę iš dėklo, atlikite sandorį ir vėl jį įkiškite.

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
KAR1
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

MENIU