Daugiau prekių.
Prekių nerasta

Vibruojantis elektrostimuliacinis masažuoklis pilvo raumenims, kojoms, rankoms ir visam kūnui

Elektrostimuliacija naudojama medicinoje, fizioterapijoje, reabilitacijoje, kosmetologijoje, atsipalaidavimui, atsinaujinimui, regeneracijai, kraujotakos gerinimui, skausmo malšinimui, taip pat plačiai naudojama treniruotėse, siekiant pagerinti kūno rengybą ir palaikyti daugybę sporto šakų. Prietaisas gali būti naudojamas tiek fizinės veiklos metu (treniruotės, vaikščiojimas, bėgimas, valymas), tiek poilsio metu (skaitant knygą, žiūrint televizorių). Jo dizainas sukurtas taip, kad galėtumėte laisvai nešioti jį po drabužiais atlikdami visas kasdienes veiklas.

Skaityti daugiauShow less
Kaina 14,50 € (su PVM)
Prekių liko nedaug!
Prekės kodas:
44-343
Aprašymas
SVARBIAUSIOS SAVYBĖS

    Jis prisitaiko prie kiekvienos figūros
    Palaiko skausmo gydymą
    Padeda pašalinti celiulitą
    Palaiko regeneraciją
    Stangrina odą
    Padeda sumažinti kūno svorį
    Galima naudoti dieną ir naktį
    Norint pamatyti rezultatus, pakanka vos 12 minučių per dieną

PADARIA LENGVIAU atsikrartyti CELIULITO
Reguliarus EMS masažuoklio naudojimas gali padėti pagerinti odos stangrumą, raumenų regeneraciją ir sumažinti celiulitą. Su tokiu prietaisu poveikis pastebimas daug greičiau nei po klasikinės treniruotės. Su mūsų elektrostimuliatoriumi paruošite savo kūną vasarai!

TIK 12 MINUČIŲ PER DIENĄ!
Naudodami jį vos 12 minučių per dieną, pasieksite puikių rezultatų ir pastebėsite pagerėjimą – visiškai be pastangų. Tačiau derinant elektrostimuliatorių su fiziniais pratimais, poveikis atsiras ir pagerinsite treniruočių efektyvumą bei intensyvumą.

TINKA PRIE KIEKVIENO SILUETO
Elektrostimuliatorius sukurtas taip, kad itin lankstūs pleistrai prisitaikytų prie bet kokios figūros. Dideli elektrodai yra sumontuoti ant lankstaus padėklo, todėl labai lengva ir patogu uždėti ir pakeisti kūno dalis.

VEIKSMINGAS SKAUSMĄ ATLEISTI
Blow stimuliatorius yra idealus sprendimas įvairiems įvairaus intensyvumo raumenų skausmams. Tai padės nuo varginančio skausmo, pvz., susižalojus, gimdymo metu ir intensyvių treniruočių metu. Šis stimuliatorius naudojamas ortopedinės ar neurologinės reabilitacijos metu. Jis naudojamas ligoninėse, fizioterapijos kabinetuose ir sporto centruose.

Specifikacija:

    Įtampa: 3,7V
    Darbo režimas: 8 režimai
    Automatinio išsijungimo laikas: 15 minučių
    19 intensyvumo lygių
    Darbo laikas: 60-80 minučių
    Įkrovimo laikas: 2 valandos

Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
44-343
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Nuoroda: 44-103 / LXWJ1
Kaina 8,00 € (su PVM)
Aukšto tikslumo svarstyklės, kišeninės. Matavimo diapazonas: 200 g Matavimo tikslumas: 0,01 g Svėrimo vienetai: g, ct, dwt, gn, oz, tl TARE funkcija Galia: 2 x 1,5V AAA baterijos Automatinis nulio nustatymas...
Nuoroda: 44-106
Kaina 9,50 € (su PVM)
Aukšto tikslumo svarstyklės, kišeninės. Matavimo diapazonas: 500 g Matavimo tikslumas: 0,01 g Svėrimo vienetai: g, ct, dwt, gn, oz, tl TARE funkcija Galia: 2 x 1,5V AAA baterijos Automatinis nulio nustatymas...

Meniu

MENIU