Daugiau prekių.
Prekių nerasta

Auto FM siųstuvas su Bluetooth imtuvu ,laisvu rankų iranga ir krautuvas USB 1,0A max .23W FM imtuvas



- Bluetooth: 5.0 versija

- Dažnių diapazonas: 87,5 - 108,00 MHz

- Dažnio stabilumas: +/- 10 ppml

- Maitinimas: 12-24V

- USB išėjimai: 1x QC3.0 + 1x5V / 2.4A (iš viso 23W)

- „MicroSD“ kortelės lizdas: TAIP (maks. 32 GB)

- Failų formatai: MP3 / WMA / WAV / FLAC

- LED ekranas: 16 x 27 mm

- Matmenys: 66,75 x 43 x 72,8 mm

- Svoris: 85 g
 

 

Skaityti daugiauShow less
Kaina 24,00 € (su PVM)
Prekių liko nedaug!
Prekės kodas:
74-159
Aprašymas
Priekiniame skydelyje esantis specialus „BASS“ mygtukas leis jums sustiprinti žemuosius dažnius klausantis mūsų mėgstamos muzikos, suteiks jums dar geresnę muzikinę patirtį ir padarys kelionę dar patogesnę.

Aukštos kokybės išorinis mikrofonas

Įrenginyje įmontuotas kokybiškas mikrofonas leis saugiai kalbėtis vairuojant. Telefonas prie siųstuvo jungiasi per Bluetooth funkciją – siųstuve yra 5.0 versija, kuri žymiai pagerina ir stabilizuoja duomenų perdavimą, o dar geriau pritaikyta mobiliesiems įrenginiams bei belaidžiams elektroniniams priedams. Įeinantį skambutį galima atsiimti naudojant valdymo rankenėlės mygtuką, kuris taip pat leidžia baigti skambučius ir surinkti paskutinį skambutį. Priimant skambučius laisvų rankų režimas automatiškai persijungia iš muzikos grojimo būsenos.

Linijinis įkroviklis su greito įkrovimo funkcija

Viename iš įkroviklio USB išėjimų 3.0 versijoje yra greito įkrovimo funkcija. Šis modernus technologinis sprendimas leidžia daug greičiau įkrauti įrenginius – net kelis kartus pagreitina juos lyginant su paprasčiausiais USB įkrovikliais, o tuo pačiu neturi įtakos greitesniam baterijos suvartojimui. Antrasis USB lizdas leidžia įkrauti 5V / 2,4A.

Intuityvus ir patogus valdymas

1,2 m ilgio laidas leis įkroviklį lengvai montuoti tiesiai į cigarečių degiklio lizdą, todėl siųstuvą bus galima sumontuoti kitoje vietoje. Šone sumontuoti valdymo mygtukai, taip pat rankenėlė ir „BASS“ funkcija priekiniame skydelyje užtikrina intuityvų ir greitą visų siųstuvo funkcijų valdymą.

Naudojimo saugumas

Siųstuvas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrins ilgaamžiškumą ir ilgą tarnavimo laiką. Jis turi "CE" ženklą ir atitinka visus saugos reikalavimus.
 
Skaityti daugiauShow less
Produkto Aprašymas
74-159
Atsiliepimai
Nėra komentarų
6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Meniu

MENIU